Breaking Dawn *spoiler*

Rykten spred sig som en löpeld över internet ikväll om att Summit Entertainment (filmbolaget som gör Twilight serien) hade bestämt sig för att dela upp Breaking Dawn i 2 filmer, som det tidigare viskats om. Källan till nya rykterna är DeadlineHollywood och de skriver att nyheten kommer från olika säkra källor, och att inspelning skulle börja i mitten av oktober, där de kommer att filma båda filmerna samtidigt. De nämner även att Summit letar febrilt efter en lämplig regissör, som kommer att få ett tufft jobb att regissera filmen då boken innehåller mycket grafiska scener som blir en prövning att leverera till film. Melissa Rosenberg kommer även att fortsätta som manusförfattare.

Men,
innan man ens hinner säga vampire kommer skvallerpolisen (ja GossipCop) in och gör ett uttalande om nyheten, där de säger att de inte kan bekräfta något med säkerhet, men att de fått höra att det lutar åt 2-filmer hållet, "för det verkar det enda vettiga". De nämner också att inspelningsdatumet framförallt verkar stämma.

Källa (http://robertpattinson.blogg.se/)


Jag hoppas verkligen att det blir två filmer , det skulle verkligen inte räcka med en eftersom den har otroligt mycket handling :)


Kommentarer
Postat av: fanny

tack detsamma :D

(svar på kommentar)

2010-02-12 @ 17:50:37
URL: http://rutigazebran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0