New Moon spelet!




Kenza berättar att hon hade köpt de inne på en Science Fiction-bokhandeln inne i Gamla stan för 500kr
Hon berätta även att det går ut på att "man ska klara utmaningar, svara rätt på frågor om filmen och samla scene-cards =)"

Detta spel verkar ju faktiskt ganska roligt, så det ska jag nog köpa, jag får verkligen hoppas att det finns någonstans i Luleå ;)

/ Olivia

Kristen - TYH

Kristen pratar om hur väljer klänningar och om hennes nya film The Yellow Handkerchief

BAFTA Rising Star

Kristen & Robert var igår på galan BAFTA , Kristen var nominerad till kategorin Rising Star och den van hon! :D




En intervju efter tacktalet, tycker det hon säger i slutet är väldigt värt att lyssna på:



Twilightprylar ;)




Är du expert på pussel och vill bygga ett Twilight pussel? Eller vill du kanske sova med Edward över dig, eller är du väldigt less på att göra hundöron och ha en massa postit lappar i dina böcker?  Gå in här för att hitta roliga saker från TTS :P http://www.discshop.se/shop/ds_poster.php?lang=se&id=74847&ref=&subsite=posters


Dagens bild!



Blir på The Wolf pack!

Dessa grabbar är verkligen riktigt snygga! :D Kolla bara in magrutorna! ;)


/ Olivia

Eclipse trailer

Nu har vi äntligen fått veta preliminär datumet på Eclipse trailen vilket kommer bli 12e Mars och detta kommer att bli i samband med filmen " Remember me" Som Robert Pattinson är med i.

Är det någon mer än jag som längtar sjukt mycket? :D

Sover du ensam ?

Sover du ensam & känner att du vill ha en sovkompis ? Då kan jag tipsa om den här , öhm .. fina dockan ..
Edward alltså som en sk. manllow = half man, half pillow.






hahahahah xD


Dagens bild



Är då en bild på hela snygginggänget :D

Jag vet att jag inte har varit så jätte duktig på att uppdatera, och är väldigt glad över att Emma är de, men nu när jag går i nian så är det så himla mycket med skolan och allt annat! Men jag ska bli bättre :P


/ Olivia

Taylor Lautner - Entertainment Weekly

Nya bilder togs i och med Entertainment Weekly photoshoten som Taylor gjorde tillsammans med Kristen & Robert. Riktigt fina tycker jag!












Källa: thetwilightsaga


/Emma


Dagens bild

Så himla skön bild !
Från Comic Con 09 inför New moon




Update; Eclipse Stills

Denna dag kunde nog inte ha slutat bättre, men tydligen .. Här kommer ett gäng med Eclipse stills:
















/Emma

Robert Pattinson - Details Magazine

Denna bild tycker jag är en fin avslutningsbild på alla hjärtans dag. Kommentarer känns/är överflödiga ;)





/Emma


mer Eclipse bilder - the meadow

Bästa alla ♥-ans dagen någonsin ! 9 st eclipse stills , kan det bli bättre ? Det tvivlar jag på .. :)









/emma

Kristen om Eclipse

Det är mycket nyheter om Eclipse just nu, det gillar vi ! :D

Här berättar Kristen lite om Eclipse: http://www.youtube.com/watch?v=i2OSG1ifjL4 (Olivia är inte hemma och jag är oteknisk , därav länkningen ..)


Twilightsweden gjorde en liten sammanfattning på det hon sa:

Kristen berättar att efter New Moon tror man att man vet exakt hur allting kommer sluta, men när väl Eclipse börjar tar allt en ny vändning. Kärleken går upp på helt nya nivåer och idealen man nyligen hade stämmer ej längre. I eclipse ljuger Bella för sig själv, om vem hon älskar och hon inser att hon känner kärlek även för Jacob. Edward och Jacob blir enligt Kristen, dödliga fiender i olika scener som är väldigt intensiva. I filmen finns det så mycket att jobba med, speciellt special effekterna, vilket var väldigt häftigt.


/ Emma


New Eclipse Stills!

herregud, det har kommit nya eclipse stills !Det börjar verkligen närma sig !!!














/ Emma


alla hjärtans dag

Jag & olivia kommer att vara på den årliga alla hjärtans dag konsterten under eftermiddagen så det kommer att vara snålt med upptadering. Men ikväll uppdaterar vi igen !

Ha en bra alla hjärtans dag allihopa ! :D



Gillar denna bild:

Robert Pattinson & Kristen Stewart

Så otroligt söt fanmade video av klipp med dom , dom är ju så otroligt söta tillsammans ! De ser väldigt avslappade ut när de gör intervjuer tillsammans , annars ser det lite besvärade ut tycker jag .. ;)

/ Emma

Kristen Stewart - haiti

bilder på kristen från en resturangs öppning hon var på till förmån för röda korsets insamling till de drabbade i Haiti, gillar att hon ställer upp för de drabbade invånarna där. Hörde att det hade varit en budgivning bland fans för att få träffa henne och att alla pengar de hade tjänat in på det hade gått till Haiti, bra där!

(klicka för storbild)









Våran nu



Båda jag och Emma har nu köpt denna tidning!

Jag har än inte läst den men jag antar att den är riktigt bra :D Ska nog ta och läsa den nu, eller så ska jag fortsätta på " Så länge vi båda andas" För typ 5e gången :D

/ Olivia

Bilder från Eclipce










New Moon Deleted scenes




Nu vet jag inte exakt, men jag tror att den första bilden skall föreställa scenen när de kommer hem från Italien.
Andra bilden har jag ingen aning om, någon annan som kanske har de?

/ Olivia

Dagens bild

dagens bild blir denna fanmade poster till Breaking Dawn, otroligt fint gjort tycker jag :


Eclipse fanmade trailer

Denna video är då fanmade, men hon som har gjort den är så himla duktig, så man kan verkligen tro att de är den riktiga! Så när jag ser denna längtar jag som tusan tills den officiella kommer, vilket inte kan vara så jätte länge kvar :P


Twilight-tidningar

Twilight tidningen kom ut idag för er som har missat den , själv har jag inte hunnit köpa den men det måste jag göra!

Twilight-tidning:



Nya julia hade även med Kristen & Robert :

Breaking Dawn *spoiler*

Rykten spred sig som en löpeld över internet ikväll om att Summit Entertainment (filmbolaget som gör Twilight serien) hade bestämt sig för att dela upp Breaking Dawn i 2 filmer, som det tidigare viskats om. Källan till nya rykterna är DeadlineHollywood och de skriver att nyheten kommer från olika säkra källor, och att inspelning skulle börja i mitten av oktober, där de kommer att filma båda filmerna samtidigt. De nämner även att Summit letar febrilt efter en lämplig regissör, som kommer att få ett tufft jobb att regissera filmen då boken innehåller mycket grafiska scener som blir en prövning att leverera till film. Melissa Rosenberg kommer även att fortsätta som manusförfattare.

Men,
innan man ens hinner säga vampire kommer skvallerpolisen (ja GossipCop) in och gör ett uttalande om nyheten, där de säger att de inte kan bekräfta något med säkerhet, men att de fått höra att det lutar åt 2-filmer hållet, "för det verkar det enda vettiga". De nämner också att inspelningsdatumet framförallt verkar stämma.

Källa (http://robertpattinson.blogg.se/)


Jag hoppas verkligen att det blir två filmer , det skulle verkligen inte räcka med en eftersom den har otroligt mycket handling :)


Eclipse premiär!



Snart så kommer faktiskt Eclipse ut på bio, den preliminära premiären är 30 Juni 2010. Så alltså inte alls länge kvar. Xavier Samuels sa i en intervju att “If you want to know what happens in the movie, just read the book.” . Så det verkar ju som att filmen kommer vara riktigt lik boken, och det får man hoppas för boken är ju faktiskt riktigt bra :P 

Så här kommer lite snabb info

* 30 juni 2010
* Action / Romantik
* Regi David Slade
* Manus av Melissa Rosenberg
* Baserat på romanen "Eclipse" av Stephanie Meyer
* Cast - Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Billy Burke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reed, Kellan Lutz, Jackson Rathbone och Dakota Fanning

In The Twilight Saga: Eclipse, Bella en gång finner sig omgiven av fara som Seattle har härjats av en rad mystiska mord och en elak vampyr fortsätter sin jakt på hämnd. Mitt i allt är hon tvingas välja mellan kärleken till Edward och sin vänskap med Jacob - att veta att hennes beslut har potential att tända kampen mellan vampyr och varulv. Med sin examen snabbt närmar sig, Bella konfronteras med det viktigaste beslutet i hennes liv

/ Olivia


Twilight från Gällivare

första inlägget känns alltid lite svårt att klura på men kan ialla fall berätta vilka vi är som har gjort denna blogg :)

Vi är två tjejer som heter Emma & Olivia , födda 94 & 95. Vi träffades för många år sedan men det är först på senare tid twilight förde oss samman och vi började snacka igen. En dag kom Olivia alltså på att vi skulle göra en twilight-blogg eftersom det är bådas stora intresse. Så sagt och gjort , här är den.
Jag hoppas att den kommer att vara till glädje för många twi-hards , att de lär sig något nytt om TTS. Vi kommer att försöka översätta så mycket som möljigt för att det ska bli så lätt som möjligt för alla åldrar att förstå.

Hoppas ni kommer att gilla våran blogg och finna intresse i den! <3

 

  • Designen har Madde stått för , tack för den! :D

RSS 2.0